22 Ocak 2015 Perşembe

Kadıköy Yeminli Tercüme

Yeminli Tercüme Kadıköy
Yeminli tercüme olarak kadıköy büromuzda tüm dillerde yeminli tercümanlar istihdam etmekteyiz. Alanlarında uzman mütercim tercüman kadromuzla Kadıköy Tercüme Büromuzda tercüme ve çeviri hizmeti vermekteyiz.

Cevirisini yaptığımız belgeler için gerekirse noter tasdiki, apostil, dışişleri tasdik işlemlerini biz takip ediyoruz.

Teknik Tercüme Kadıköy
Yeminli tercüme olarak kadıköy büromuzda teknik içerikli dökümanlarınız, konusunda yüksek öğrenim görmüş ve kendi alanında uzmanlaşmış tercümanlarımızca tercüme edilmektedir.

Hukuki Tercüme Kadıköy
Yeminli tercüme olarak kadıköy büromuzda her türlü hukuki metin ve mahkeme kararları, uzman tercümanlarımızca tercüme edilmektedir.

Kitap, Katalog ve Broşür Tercüme Kadıköy
Yeminli tercüme olarak kadıköy büromuzda tüm konularda kitap, dergi ve katalog, süreli basın gibi dökümanlarınızın tercümeleri yapılmaktadır.

Web Sitesi Tercüme Kadıköy
Yeminli tercüme olarak kadıköy büromuzda uzman tercümanlarımız, grafiker ve programcılarımızdan oluşan ekibimizle, web sitenizi tercüme ediyoruz.

Pasaport Tercüme Kadıköy
Yeminli tercüme olarak kadıköy büromuzda pasaport çevirileriniz, Türkçeden diğer dillere, diğer dillerden Türkçeye yeminli tercüman kaşeli / noter tasdikli yapılır.

Diploma Tercüme Kadıköy
Yeminli tercüme olarak kadıköy büromuzda Diploma, Transkript, Mezuniyet Belgesi çevirileriniz, yeminli tercüman kaşeli veya noter tasdikli yapılır.

Sözlü Ardıl Tercüme Kadıköy
İş organizasyonu, toplantı, seminer, kongre, konferans gibi organizasyonlarda ve mahkemeler, tıbbi konular, iş toplantıları ve adli durumlarda, müşterilerimize – Türkçe ve diğer dillerde ardıl ve simultane çeviri hizmetleri sunmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder